Agenda

Studio Voices zingt vol plezier en overgave voor iedereen en haast overal. Binnenkort staan we vast ergens bij jou in de buurt. 

 

Wij willen mooie momenten creëren, kom jij met ons mee genieten tijdens een van onze optredens?

Upcoming

 

21 mei 2022 | Concert: Voorbij Het Donker 

 

 

Save the date! Op zaterdagavond 21 mei geven we een eigen concert, waar veel van ons repertoire ten gehore wordt gebracht. Het belooft een episch concert te worden, met o.a. stukken improvisatie, eigen arrangementen en feestelijke dansjes. Dit wil je niet missen!

 

Locatie: Marnixzaal, Utrecht

Tijd: 20:00 (zaal open om 19:45)

Tickets: reserveer je tickets hier!

 

Voor meer info, zie het Facebook event

 


Afgelopen

 

24 april 2022 | Benefietconcert met VIVID

 

 

Op 24 april gaan we onze krachten bundelen met vocalgroup VIVID! Samen met deze vocalgroup uit Zwolle, die net als wij  onder leiding van Ruben Smits staat, geven we een benefietconcert t.b.v. Stichting Vluchtelingenwerk.

De hoogte van de entreeprijs bepaal je zelf en start op 10 euro. Deze opbrengst gaat -na dekking van onkosten- volledig naar Stichting Vluchtelingenwerk.

 

Locatie: De Enk in Zwolle

Tijd: 15:00 


 

26 maart 2022 | Balk Festival Centraal 

 

 

Op 26 maart 2022 deden we mee aan het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal in Amersfoort. Het was ons eerste 'echte' optreden en een groot succes! Naast een leuke workshop over improvisatie te hebben gevolgd werden we ook geïnspireerd door andere koren, en ontvingen we een lovend juryrapport.

 

Op naar de volgende editie!


18 december 2021 | Wintergloed Cultuurproeverij - Steck Overvecht 

 

De dag voordat alles weer op slot ging konden we nog één keer onze longen uit het lijf zingen bij Wintergloed Cultuurproeverij bij tuincentrum Steck in Overvecht. Het was een dag vol muziek, hapjes en drankjes, vuurkorven en gezelligheid!

 


5 september 2021 | Gluren bij de Buren 

 

We stonden zondag 5 september weer voor het eerst sinds de tweede lockdown te zingen voor publiek! Tijdens Gluren bij de Buren de Tuineditie zongen we in de Tuin van Geluk in Nieuwegein. Een fantastische locatie die zeker voor herhaling vatbaar is.  


15 september 2020 | Open repetitie

 

 

 

Lijkt het je leuk om een keer laagdrempelig kennis te maken in plaats van meteen auditie te doen? Dan hebben we goed nieuws: om het jaar goed af te trappen organiseren we op 15 september een open repetitie. 

 

Vanwege de coronamaatregelen is de open repetitie bedoeld voor mensen die overwegen om auditie te komen doen. Meld je van tevoren aan door een mailtje te sturen naar info@studiovoices.nl en hopelijk zien we je dan!


6 september 2020 |

Struinen in de Tuinen Utrecht

 

Ons eerste optreden van het nieuwe seizoen! We mochten bij ZIMIC Theater Stefanus in de tuin ons repertoire ten gehore brengen. Het was een heerlijke zonnige dag!

 

Kijk hier voor een sfeerimpressie.


19 november 2019 | Glow in the Park

 

 

In 2019 organiseerde IJsclub Siberia voor de vierde keer Glow in the Park in het Gagelbos in Utrecht. Een avond vol gezelligheid, kaarsjes, glühwein en mooie muziek.   


28 september 2019 | Burendag Utrecht Overvecht

 
 

Tijdens de burendag 2019 traden we op in Burezina, de huiskamer van Utrecht Overvecht.