Agenda

Studio Voices zingt vol plezier en overgave voor iedereen en haast overal. Binnenkort staan we vast ergens bij jou in de buurt. 

Wij willen mooie momenten creëren, kom jij met ons mee genieten tijdens een van onze optredens?

Upcoming

Wanneer er weer concerten en evenementen mogelijk zijn houden we je hier op de hoogte!


Afgelopen

5 september 2021 | Gluren bij de Buren 

 

 

We stonden zondag 5 september weer voor het eerst sinds de tweede lockdown te zingen voor publiek! Tijdens Gluren bij de Buren de Tuineditie zongen we in de Tuin van Geluk in Nieuwegein. Een fantastische locatie die zeker voor herhaling vatbaar is. 

 


15 september 2020 | Open repetitie

 

 

 

Lijkt het je leuk om een keer laagdrempelig kennis te maken in plaats van meteen auditie te doen? Dan hebben we goed nieuws: om het jaar goed af te trappen organiseren we op 15 september een open repetitie. 

 

Vanwege de coronamaatregelen is de open repetitie bedoeld voor mensen die overwegen om auditie te komen doen. Meld je van tevoren aan door een mailtje te sturen naar info@studiovoices.nl en hopelijk zien we je dan!


 

14 november 2020 | Balk Festival Centraal 

 

 

Balk Centraal is verplaatst! Op 14 november 2020 doen we mee aan het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal in Amersfoort.

 

Klik hier voor meer info.


6 september 2020 |

Struinen in de Tuinen Utrecht

 

Ons eerste optreden van het nieuwe seizoen! We mochten bij ZIMIC Theater Stefanus in de tuin ons repertoire ten gehore brengen. Het was een heerlijke zonnige dag!

 

Kijk hier voor een sfeerimpressie.


19 november 2019 | Glow in the Park

 

 

In 2019 organiseerde IJsclub Siberia voor de vierde keer Glow in the Park in het Gagelbos in Utrecht. Een avond vol gezelligheid, kaarsjes, glühwein en mooie muziek.   


28 september 2019 | Burendag Utrecht Overvecht

 
 

Tijdens de burendag 2019 traden we op in Burezina, de huiskamer van Utrecht Overvecht.