Boek ons

Iets feestelijks te vieren en hiervoor op zoek naar live-muziek? Studio Voices kan hiervoor jouw muzikale sfeermaker zijn.

 

We zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, meerstemmige stukken in allerlei talen en bekende nummers die toch ineens verrassend anders klinken dankzij het arrangeerwerk van dirigent Ruben Smits. Soms ontroerend, soms opzwepend, maar altijd oprecht. 

 

Stuur ons een bericht: info@studiovoices.nl

 


Studio Voices bij jou thuis

Niets intiemer dan een huiskamerconcert. De akoestiek van een woonkamer leent zich bij uitstek voor de klanken van Studio Voices. Met onze relatief kleine groep is een huiskamer of een tuin genoeg om een klein podium te creëren en van dichtbij het unieke geluid van Studio Voices te ervaren.

 

Studio Voices op jouw bruiloft

Je trouwdag, misschien wel de onvergetelijkste dag uit je leven. Heb je al eens nagedacht over hoe het zou zijn om een vocal group uit te nodigen? Een paar speciaal uitgekozen nummers uit ons repertoire die we tijdens de ceremonie ten gehore brengen, of natuurlijk als muzikale omlijsting van de receptie of het diner... We denken graag met je mee!

 

Studio Voices op je bedrijfsfeest

Of het nu een jubileum, afscheidsborrel of andere gelegenheid betreft; Studio Voices kan net voor dat speciale tintje zorgen dat het feest nóg iets bijzonderder maakt. Een paar bijpassende nummers tussen een aantal speeches door, een sfeerverhoging tijdens de borrel of walking diner... We zijn flexibel en passen ons programma gemakkelijk aan.